23. března 2018 • 14:47

Ibrahimovic už podepsal LA Galaxy. Nemáte zač, napsal do inzerátu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Zlatan Ibrahimovic bude hrát za Los Angeles Galaxy. Do týmu pětinásobného vítěze zámořské MLS přišel šestatřicetiletý švédský fotbalista nedlouho poté, co předčasně ukončil smlouvu s Manchesterem United. "Po působení v Evropě, kde jsem hrál za nejlepší kluby na světě a získal 33 trofejí, jsem se rozhodl jít do USA. A vybral jsem si k tomu Galaxy," řekl Ibrahimovic v rozhovoru pro deník LA Times, kde klub také formou celostránkové reklamy informoval o hráčově příchodu. "Přišel jsem hrát fotbal a jsem připravený. Nic jiného mě nezajímá," dodal.



Ibrahimovic podle médií podepsal s klubem dvouletou smlouvu, která by mu měla vynést tři miliony dolarů (asi 62 milionů korun). "Dal jasně najevo, že nepřišel kvůli penězům. Chce vyhrát ligu a hodně toho kvůli příchodu k nám obětoval," přidal zástupce majitele klubu Dan Beckerman. Na již zmíněném celostránkovém inzerátu pouze krátký vzkaz: Drahé Los Angeles, není zač.

Útočník, který za Švédsko nastřílel ve 116 zápasech rekordních 62 branek, přišel do Manchesteru před dvěma lety z Paris St. Germain. Loni v dubnu si však vážně zranil koleno a od té doby zasáhl v dresu United do pouhých sedmi zápasů a dal jedinou branku.

Inzerát, kterým Zlatan Ibrahimovic ohlásil přestup do LA Galaxy
Inzerát, kterým Zlatan Ibrahimovic ohlásil přestup do LA Galaxy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud