27. dubna 2018 • 09:15

Joshua chce před sjednocovacím duelem vidět slibované peníze

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Britský boxer a držitel většiny nejvýznamnějších mistrovských pásů v těžké váze Anthony Joshua nevěří tomu, že Američan Deontay Wilder má 50 milionů dolarů, které jeho tým slibuje za očekávaný sjednocovací duel. Oznámil to Joshuův promotér Eddie Hearn s tím, že jeho klient chce po Wilderovi, jenž vlastní titul organizace WBC, nejdřív důkaz.


"Nepodepíšeme smlouvu s tím, že teprve pak začnou shánět peníze. Jestli je mají, ať je ukážou, a můžeme začít jednat. Je velká šance, že v takovém případě se duel uskuteční," uvedl Hearn, jenž by se měl dnes setkat s Wilderovými zástupci. Ti navrhují, aby si oba boxeři rozdělili sumu rovným dílem.

"Pokud nabídku přijmou, peníze budou. Nikdy se nestalo, že bychom já a (manažer) Al Haymon nedodrželi to, co jsme slíbili," kontroval Wilderův promotér Shelly Finkel.

Joshua minulý měsíc po vítězství nad Novozélanďanem Josephem Parkerem upravil svou bilanci na 21 výher ve stejném počtu zápasů a získal pás organizace WBO. Posledním absolutním mistrem světa těžké váhy byl v roce 2000 Brit Lennox Lewis.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud