27. dubna 2018 • 10:33

Golfista Gooch musel v Avondale kvůli aligátorům přesunout míček

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Nepříjemné setkání se třemi aligátory zažil na turnaji seriálu PGA Tour na hřišti v Avondale americký golfista Talor Gooch. Poté, co se šestadvacetiletému rodákovi z Oklahomy nepodařilo zvířata od svého míčku odehnat, rozhodl se využít možnosti přesunout míček o několik metrů dál.


"Mám rád svůj život. A mám ho rád se všemi končetinami na místě. Takže od těchto potvor zůstávám radši dál," řekl Gooch k nucenému přemístění míčku na 18. jamce.

Gooch poslal na pětiparové jamce svou druhou ranou míček do bunkeru u jedné z vodních překážek, kterou obsadili aligátoři. Dva z nich se mu podařilo odehnat hráběmi na úpravu bunkeru, třetí se ale z místa odmítal hnout.

Vypudit se ho nepodařilo ani komisaři PGA golfovým deštníkem a povolil proto Goochovi přesunutí míčku o několik metrů zpět tak, aby stále zůstal v bunkeru, ale aby měl hráč aligátora dobře na očích. "Ten třetí v podstatě sežral ty hrábě, takže jsem nehodlal nic riskovat," dodal Gooch.

Kolo na hřišti s parem 72 nakonec dokončil na 66 úderů a po prvním dnu turnaje Zurich Classic mu patří dělené 32. místo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud