22. června 2018 • 22:56

Hlasy po utkání MS ve fotbale Srbsko - Švýcarsko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání skupiny E mistrovství světa ve fotbale Srbsko - Švýcarsko (1:2):


Mladen Krstajič (trenér Srbska): "S první půlí můžeme být spokojení, protože takticky i technicky jsme ji zvládli. Pak jsme dostali naivní gól a vyrovnání nás rozhodilo. O bod jsme přišli po brejku v 90. minutě, ale tak to prostě někdy chodí. Soupeř šance proměnil, my ne. Jestli to byla penalta, nebo ne, to není na mně, abych hodnotil. Teď zkusíme vyhrát proti Brazílii. Nic není nemožné, a i když soupeře respektujeme jako favorita, tak víme i o jeho několika slabinách, kterých zkusíme využít."

Vladimir Petkovic (trenér Švýcarska): "Byl to zajímavý zápas, ale jsem z něj naprosto vyčerpaný, protože to byla jízda na horské dráze. Soupeř šel do vedení a myslím, že po prvním poločase nám moc lidí nevěřilo. Ale my jsme se zvedli a dokázali jsme se vyrovnat se srbskou bojovností, protože nám dělala velké problémy, především při centrech do vápna. Myslím, že fotbal by se nikdy neměl míchat s politikou. A to nejen na hřišti, ale také mimo něj."

Xherdan Shaqiri (záložník Švýcarska, střelec vítězné branky): "Dostal jsem skvělou přihrávku a věděl jsem, že z toho může být velká šance, tak jsem co nejrychleji běžel dopředu. O oslavě gólu nechci mluvit. Všichni víme, že ve fotbale je hodně emocí. Nic víc bych v tom nehledal."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud