23. června 2018 • 20:31

Hlasy po utkání MS ve fotbale Korea - Mexiko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání skupiny F mistrovství světa ve fotbale Korea - Mexiko (1:2):


Šin Te-jong (trenér Koreji): "Moji hráči odehráli zápas, za který se nemusí stydět. Všichni hráli jako jeden tým a až do poslední minuty bojovali ze všech sil. Za to jsem moc rád. Na Mexiko jsme se stejně jako na Švédsko pečlivě připravovali, bohužel jsme ani v jednom utkání neukázali všechno, co opravdu umíme."

Juan Carlos Osorio (trenér Mexika): "Myslím, že jsme odehráli druhé dobré utkání. Na Koreu jsme se soustředili víc než na Německo. Velmi často se stává, že když hrajete proti týmům s menší fotbalovou historii, lidé mají tendenci trochu usnout na vavřínech a ztrácet pozornost. To jsme nechtěli dopustit. Po výhře nad Německem jsme sklidili hodně chvály, takže jsme se snažili plně soustředit na Koreu od první do poslední minuty. Myslím, že hráči podali skvělý výkon a zaslouženě zvítězili."

Javier Hernández (útočník Mexika, střelec druhého gólu): "Ani nedokážu popsat své pocity, je to krásnější než ve snu. Nyní se ale musíme soustředit na zápas se Švédskem, chceme získat tři body a vyhrát skupinu. Nechceme se vychloubat, jen chceme dopřát Mexiku radost."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud