14. srpna 2018 • 22:36

Brankář Kolář: Bolí to moc, protože jsme v dvojzápase byli lepší

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Brankáře Ondřeje Koláře bolela dnešní porážka 0:2 a vyřazení ve 3. předkole Ligy mistrů o to víc, že fotbalisté Slavie podle něj na Dynamo Kyjev měli. Překvapilo ho, když polští rozhodčí v dnešní odvetě po chvíli odvolali vyrovnávací gól Stanislava Tecla, ale jinak se k sudím nechtěl příliš vyjadřovat.


"Bolí to moc, protože v tom dvojzápase jsme byli lepší. Jestli křivda? K těm situacím se nechci vyjadřovat. Byl jsem vzadu, takže jsem to blbě viděl. Musí to hodnotit někdo jiný," řekl novinářům Kolář.

Ve 38. minutě už slavil Teclův gól, ale po několika sekundách polští sudí branku neuznali. "Byl jsem překvapený. Už jsem viděl, jak pomezní běží na půlku, tak jsem se radoval, že je gól. Ale pak se něco stalo. Nevím, co se tam odehrálo, musím se na to podívat," prohlásil Kolář. "Určitě by ten zápas byl jiný, ale jestli to bylo klíčové? My tam měli i další šance, ale neproměnili je," dodal.

Dynamu naopak rozhodčí uznali gól v druhé půli na 2:0, i když padl z ofsajdu. "Vím, že se tam o tom nějak bavilo, ale já to nezaregistroval. Snažil jsem se tu šanci nějak chytit, a jestli to byl ofsajd, nebo ne, tomu jsem nevěnoval pozornost," řekl Kolář.

V prvním zápase zase vstřelilo Dynamo gól při remíze 1:1 poté, co byly na hřišti dva míče. "Jsou to smolné momenty, ale rozhodčí je vyhodnotil, jak je vyhodnotil. My se s tím musíme sžít a pokračovat dál," konstatoval.

Mrzelo ho, že při dvou ze tří inkasovaných gólů ve dvojzápase si sáhl na míč. "Určitě mě to mrzí. Chtěl bych klukům víc pomoci. Ale bohužel si zatím na to vždy sáhnu a stejně to tam skončí," uvedl Kolář.

Po zápase na rozdíl od některých spoluhráčů s rozhodčími sporné situace neřešil. "Vím, že tam kluci startovali. Jak nějaké sporné situace byly, to musí vědět oni, já zezadu moc nevidím. Já si vyměnil dres s brankářem, rád takhle sbírám dresy," řekl Kolář.

Slavii po vyřazení v předkole Ligy mistrů čeká skupina Evropské ligy. "Myslím, že kluci hráli oba zápasy s Dynamem fantasticky. Dokázali jsme si, že jsme někde jinde, než jsme byli ze začátku. Přehrávat Dynamo se každému nepovede. Jestli je Evropská liga útěcha? Věděli jsme, že máme Evropskou ligu jistou, ale mrzí nás vyřazení. Na druhou stranu Evropská liga je taky dobrá," dodal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud