14. srpna 2018 • 22:58

Česká reprezentace na ME v malém fotbale remizovala se Srbskem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Čeští reprezentanti remizovali na mistrovství Evropy v malém fotbalu v Kyjevě se Srbskem 1:1 a po dvou výhrách ve skupině D poprvé ztratili body. O jejich postupu do čtvrtfinále tak rozhodne až čtvrteční zápas s Maďarskem.


Vše podstatné se v utkání proti Srbsku odehrálo už v úvodních třech minutách. Úřadující světoví šampioni šli rychle do vedení, když Jakub Polák čtvrtou asistencí v turnaji připravil snadný gól Patriku Levčíkovi. Jenže krátce nato vyrovnal po rychlém brejku Čedomir Tomčič.

"Srbové skvěle bránili, moc jsme neměli šanci se k nim dostat. Naše řešení zejména první pětky nebylo ideální, ani neměla tolik příležitostí. Nakonec bod musíme brát, protože i soupeř měl velmi dobré šance," uvedl v tiskové zprávě manažer reprezentace Luděk Zelenka.

Český celek sice vede skupinu se sedmi body, ale Srbové a Maďaři mají vzájemný zápas k dobru. "Možná je dobře, jak zápas se Srby dopadl, protože s Maďary musíme hrát na sto procent. Nemáme jistý postup a budeme se rvát o vítězství ve skupině, nemůžeme kalkulovat, na kterého soupeře kdyžtak půjdeme," dodal Zelenka.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud