18. srpna 2018 • 12:46

Fotbalisté Jihlavy po remíze 2:2 v Sokolově poprvé ztratili body

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Jihlavy v pátém kole druhé ligy remizovali 2:2 v Sokolově a poprvé v sezoně ztratili body. Vysočině, která hrála skoro celý zápas v oslabení po vyloučení Tilla Schumachera, zachránil remízu vyrovnávacím gólem v 74. minutě Jozef Urblík.


Schumacher dostal exligového favorita do problémů už v páté minutě, kdy dostal červenou kartu za faul na Jana Kosaka a rozhodčí navíc nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Petr Glaser, ale s jeho střelou i následnou dorážkou si poradil brankář Luděk Vejmola.

Jihlava dostala šanci jít do vedení z penalty v 57. minutě a Lukáš Vaculík se nemýlil. Sokolov však o chvíli později otočil dvěma góly během jediné minuty skóre. Po hodině hry se trefil Stanislav Vávra a po něm se prosadil Kosak. Poslední slovo však patřilo navzdory oslabení Jihlavě, za kterou v 74. minutě srovnal Urblík, jenž v závěru navíc zahodil obrovskou šanci.

Jihlavě patří v tabulce se ziskem 13 bodů druhé místo se ztrátou dvou bodů na zatím stoprocentní Ústí nad Labem. Třetí České Budějovice mají 12 bodů a čtvrtý je s 11 body Hradec Králové, který díky dnešní bezbrankové remíze v Prostějově udržel neporazitelnost.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud