19. srpna 2018 • 08:52

Hradecká má titul! S Makarovovou v deblu ovládly turnaj v Cincinnati

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lucie Hradecká vyhrála s Ruskou Jekatěrinou Makarovovou čtyřhru na tenisovém turnaji v Cincinnati. Ve finále zdolaly Belgičanku Elise Mertensovou a Nizozemku Demi Schuursovou 6:2, 7:5. Třiatřicetiletá Hradecká získala na okruhu WTA 22. deblový titul, dočkala se ho po dvou letech.



Loni byla Hradecká v páru s Kateřinou Siniakovou ve finále pěti turnajů včetně US Open, ani jednou však neuspěly. Na konci září si pak dvojnásobná olympijská medailistka přetrhla zkřížený vaz v levém koleně a po operaci musela oželet Turnaj mistryň. Na kurty se vrátila až v květnu.

Novak Djokovič , který se v Cincinnati snaží zkompletovat sbírku trofejí ze všech devíti turnajů Masters, bude hrát ve finále s Rogerem Federerem . Švýcarskému tenistovi v sobotním semifinále vzdal na začátku druhého setu David Goffin kvůli potížím s ramenem.

Srbský tenista bude v Cincinnati hrát o titul pošesté. S Federerem se zatím utkal v 45 zápasech a 23 jich vyhrál. Sedmatřicetiletý Federer naopak ještě ve finále v Cincinnati neprohrál a bude usilovat o osmý titul.

V ženském finále nastoupí světová jednička Simona Halepová proti Kiki Bertensové z Nizozemska, semifinálové přemožitelce Petry Kvitové . Halepová v druhém semifinále porazila nenasazenou Bělorusku Arynu Sabalenkovou 6:3, 6:4. Loni ani v roce 2015 Halepová ve finále v Cincinnati neuspěla.

Tenisový turnaj mužů a žen v Cincinnati (tvrdý povrch):

Muži (dotace 6,335.970 dolarů):

Dvouhra - semifinále:
Federer (2-Švýc.) - Goffin (11-Belg.) 7:6 (7:3), 1:1 skreč.

Ženy (dotace 2,874.299 dolarů):

Dvouhra - semifinále:
Halepová (1-Rum.) - Sabalenková (Běl.) 6:3, 6:4.

Čtyřhra - finále:
Hradecká, Makarovová (7-ČR/Rus.) - Mertensová, Schuursová (6-Belg./Niz.) 6:2, 7:5.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud