20. srpna 2018 • 15:09

Hledání Říhova asistenta k hokejové reprezentaci nadále pokračuje

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Nový hlavní kouč hokejové reprezentace Miloš Říha oficiálně načal své působení ve funkci pouze s jedním asistentem. Při kempu v tomto týdnu v Přerově mu na ledě pomáhají Robert Reichel a trenér brankářů Zdeněk Orct. Otázka na jméno druhého asistenta zůstává i nadále nezodpovězena, ačkoliv podle původních záměrů měl výkonný výbor hokejového svazu schvalovat již před dvěma týdny kompletní realizační tým.


"Situace je stále stejná. Nějací kandidáti jsou a řešíme to. Realita je taková, že by bylo samozřejmě lepší, kdybychom už byli kompletní, ale na druhou stranu je ta situace taková, jaká je. A netřeba dělat nějaká zbytečně ukvapená rozhodnutí, abychom to šili horkou jehlou," řekl dnes novinářům generální manažer Petr Nedvěd.

Bývalý vynikající útočník, jenž je u mužstva rovněž nově, v tom ale nikterak velký problém nevidí. Kromě nynějšího soustředění pro mladé hráče čeká národní mužstvo až v listopadu turnaj Karjala. "Počkáme na toho správného trenéra, někdy si tyhle věci prostě vyžádají více času," vysvětlil Nedvěd.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud