20. září 2018 • 16:33

Krmenčík, Messi a další... Útočník Plzně je v ideální sestavě Ligy mistrů

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňský fotbalista Michael Krmenčík byl zařazen do ideální sestavy úvodního kola Ligy mistrů. Nominaci do útoku vedle hvězdy Barcelony Lionela Messiho si vysloužil dvěma góly do sítě CSKA Moskva.



Hvězdou prvního kola byl levý obránce Ajaxu Amsterodam Nicolás Tagliafico, který dvěma góly vystřelil výhru nad AEK Aténami a dostal nejvíce bodů ze všech hráčů. Předčil i Paula Pogbu z Manchesteru United, který při výhře 3:0 nad Bernem dva góly dal a na jeden přihrál. Messi řídil hattrickem výhru Barcelony 4:0 nad PSV Eindhoven, ale skončil až třetí.

Před Krmenčíkem skončila i dvojice z Juventusu záložník Miralem Pjanič, autor dvou penalt, a brankář Wojciech Szczesny po výhře 2:0 nad Valencií v dlouhém oslabení. Útočníkovi Plzně do vybrané společnosti pomohlo, že proti CSKA proměnil dvě ze tří velkých šancí. Dva góly dosud v jednom utkání Ligy mistrů v dresu českého klubu dali jen v roce 1999 sparťané Vladimír Labant a Vratislav Lokvenc.

Ideální sestava 1. kola Ligy mistrů: Wojciech Szczesny - Joao Cancelo, Leonardo Bonucci (všichni Juventus Turín), David Alaba (Bayern Mnichov), Nicolás Tagliafico (Ajax Amsterodam), Marcelo (Real Madrid) - Nikola Vlašič (CSKA Moskva), Paul Pogba (Manchester United), Miralem Pjanič (Juventus Turín) - Lionel Messi (Barcelona), Michael Krmenčík (Plzeň).

Ideální sestava 1. kola Ligy mistrů i se zástupcem PlzněFoto twitter.com

Krmenčík: Z hymny Ligy mistrů jsme měli husí kůži. Létali jsme z ní po hřišti
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud