20. října 2018 • 21:46

Po čtvrtém kole už je bez prohry jen mistrovské Karlovarsko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Po čtvrtém kole extraligy volejbalistů je bez porážky už jen mistrovský klub Karlovarsko. S týmem Odoleny Vody si Západočeši doma poradili 3:1 a vystřídali v čele tabulky nečekaného lídra Ústí nad Labem, které prohrálo v Praze se Lvy 1:3. Další bodové ztráty utrpěly Liberec i Kladno.


Kladenský obhájce stříbra má na kontě už tři porážky, tu dnešní si odvezl ze Zlína po pětisetovém zápase. "Od druhého setu jsme ustupovali od taktických pokynů. Podle předpokladů jsme odehráli pouze první sadu," zlobil se asistent Středočechů Petr Klár. "V druhém setu jsme strčili hlavu do oprátky," dodal.

Zklamaný byl i kladenský reprezentační blokař Adam Zajíček. "Zbytečně jsme prohráli nedisciplinovaností a nedodržením taktiky. Jakmile se nám nedaří, přestaneme se podporovat," řekl Deníku.

Až ve středu tabulky je také tradiční aspirant na titul Liberec, který nezískal v Brně ani set. Byl horší na příjmu, v útoku, na bloku a získal méně bodů i servisem. Českobudějovický Jihostroj naopak uspěl v Benátkách nad Jizerou (3:0) a bodově se srovnal s ústeckým celkem.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud