21. října 2018 • 18:06

Kodaň se naladila na Slavii výhrou 3:1 nad Vejle, Lüftner opět chyběl

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté FC Kodaň otočili v 13. kole dánské ligy zápas na hřišti Vejle a po výhře 3:1 se bodově dotáhli na vedoucí Midtjylland. V nominaci nejbližšího soupeře pražské Slavie v Evropské lize se znovu neobjevil zraněný český obránce Michael Lüftner.



Dvanáctý celek ligové tabulky poslal překvapivě do vedení v 34. minutě hlavou po rohovém kopu Louati. Favorit ale po změně stran zabral a výraznou střeleckou převahu proměnil v tři vstřelené branky.

V 72. minutě se prosadil N'Doye a o dvě minuty později dokonal obrat skákavou střelou Skov. V nastavením čase ještě přidal pojistku po chybě obrany Sotiriu.

Kodaň, která proti Slavii nastoupí ve čtvrtek doma, odehrála zápas v sestavě: Joronen - Ankersen, Vavro, Bjelland, Boilesen (46. Bengtsson) - Skov, Zeca, Falk Jensen (86. Greguš), Fischer (85. Kvist) - N'Doye, Sotiriu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud