22. října 2018 • 21:07

Liberecké volejbalistky se v Ostravě vrátily na vítěznou vlnu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Volejbalistky Liberce porazily v předehrávce 5. kola extraligy domácí Ostravu 3:0 a vrátily se na vítěznou vlnu, ze které je ve čtvrtek srazila Olomouc. Po předchozí první porážce v soutěži si Severočešky připsaly čtvrté tříbodové vítězství a na lídra tabulky se opět bodově dotáhly.


Ostravský celek prohrál čtvrtý zápas a třetí v řadě. Proti nováčkovi minulé sezony neuhrál ani set, první dva přitom skončily nejtěsnějším rozdílem ve prospěch Liberce, ačkoliv v nich domácí tým vedl o čtyři a pět bodů. Zato třetí sada byla jednoznačná, Ostravanky se zmohly jen na 12 bodů.

"Pro nás přísný výsledek, kdy jsme v obou setech vedli, ale byli jsme nedůrazní v obraně na síti a na příjmu. Třetí set byl vyústěním dvou vyrovnaných prohraných koncovek," konstatoval domácí kouč Zdeněk Pommer. Liberecký trenér Libor Gálík přiznal, že ho soupeř v úvodu zápasu překvapil. "Hrál výborně středem. Naštěstí jsme se dostali do koncovky a tu uhráli. Druhý set byl podobný, ale v důležitých momentech jsme udělali méně chyb než domácí. Třetí set byl zcela v naší režii," řekl.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud