14. listopadu 2018 • 21:00

Hokejisté Motoru porazili Kladno, Dukla uspěla pošesté v řadě

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
České Budějovice porazily ve šlágru 23. kola první hokejové ligy domácí Kladno 3:2 a nadále drží čtyřbodový náskok před Jihlavou. Dukla zvítězila 1:0 v Třebíči a radovala se z šesté výhry po sobě.


Útočník Rytířů Adam Kubík poslal Kladno v 45. minutě do vedení 2:1, ale Lukáš Endál a Zdeněk Doležal strhli vítězství na stranu Jihočechů, kteří vyhráli i druhý vzájemný zápas v sezoně.

O jediný zápasu v Třebíči se v oslabení postaral dvacetiletý jihlavský útočník Tomáš Havránek. Domácí Horácká Slavia nedokázala navázat na předchozí čtyři triumfy.

Frýdek-Místek porazil Vsetín 5:4 a oslavil čtvrtou výhru v řadě, naopak Valaši si připsali třetí neúspěch ze čtyř zápasů. O triumfu Rysů rozhodla závěrečná pětiminutovka, kdy domácí dvěma brankami odskočili do vedení 5:3. Svěřencům Jiřího Dopity se povedlo jen snížit.

Slavia díky výhře 4:2 na ledě posledního Ústí nad Labem ukončila sérii tří porážek. Slovan v 55. minutě v rozmezí 31 sekund stáhl tříbrankové manko na rozdíl jediné trefy, Pražané si ale plný bodový zisk vzít nenechali.

Prostějov rozdrtil Kadaň 6:2 především díky povedené třetí třetině, kterou ovládl pěti góly. Hattrickem se na výhře Jestřábů podílel nejproduktivnější hráč soutěže Tomáš Divíšek.

Havířov zdolal třetí Přerov 2:1 v prodloužení. Vítěznou branku zaznamenal obránce David Chroboček. Stejně se z triumfu radovaly i Litoměřice, které porazily Benátky nad Jizerou díky gólu útočníka Markuse Korkiakoskiho.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud