16. listopadu 2018 • 20:27

Jandačův Magnitogorsk jede! V KHL vyhrál posedmé v řadě

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Magnitogorsku pod vedením bývalého trenéra české reprezentace Josefa Jandače vyhráli v KHL posedmé za sebou. Na ledě Viťazu dnes zvítězili 4:1 i díky dvěma gólům Nikolaje Kuljomina a v tabulce Východní konference jim patří třetí místo.



Vedoucí tým soutěže Jekatěriburg se oklepal ze dvou porážek a v Minsku zdolal Dinamo jasně 4:0. Místo zraněné brankářské opory Avtomobilistu Jakuba Kováře nastoupil opět Vladimir Sochatskij a vychytal své první čisté konto v sezoně.

Dominik Hrachovina v brance Astany zneškodnil 32 střel, jeho tým ale podlehl doma Dynamu Moskva 2:3 v prodloužení. Neuspěl ani další český brankář Dominik Furch, který prohrál s Čerepovcem v Soči 0:2.

Furch zlikvidoval 29 střel, ale jeho spoluhráči neproměnili v gól žádný z 27 pokusů, takže Konstantin Barulin udržel nulu.

Kontinentální hokejová liga:

Novosibirsk - Chabarovsk 2:1 po sam. nájezdech, Barys Astana - Dynamo Moskva 2:3 v prodl., Ufa - Vladivostok 3:1, Dinamo Minsk - Jekatěrinburg 0:4, HK Soči - Čerepovec 2:0, Petrohrad - Čeljabinsk 1:0, Spartak Moskva - Jaroslavl 1:3, Viťaz Podolsk - Magnitogorsk 1:4.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud