16. listopadu 2018 • 23:05

Vítkovice zdolaly Chodov 4:3 a posunuly se na druhé místo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Florbalisté Vítkovic zdolali ve 13. kole superligy Chodov 4:3 a posunuli se na druhé místo o bod před mistrovskou Mladou Boleslav, která bude utkání na hřišti vedoucí Sparty dohrávat až v úterý. Na lídra ztrácejí Vítkovice čtyři body.


Vítkovice dvakrát ztratily vedení, ale rozhodly mezi 45. a 47. minutou, kdy jim získali náskok 4:2 Lukáš Hájek a Jan Jastřembský. "Zápas měl slušné tempo, ale taky to byla šavlovačka. S míčkem jsme byli silní a čtyři góly jsou dost málo na to, jaké šance jsme si kontinuálně vytvářeli celý zápas," uvedl trenér Vítkovic Pavel Brus.

Útočník Hájek oslavil brankou i narození syna Michala. "Má můj respekt, že chtěl hrát. Ukázal tím, jak velké má srdce," doplnil Brus na adresu druhého nejproduktivnějšího hráče týmu.

Na vítězství Tatranu Střešovice na hřišti posledního Znojma 9:6 se podílel hattrickem a jednou asistencí Marek Beneš. Čtyři body za dvě branky a stejný počet asistencí si v dresu vítězů připsal Jakub Kolísko.

Bulldogs Brno slavili výhru nad FBC Ostrava 5:3 i díky třem gólům Petra Koláčného a po druhém vítězství z posledních tří utkání se posunuli na osmé místo.

Hattrick si připsal také Patrik Kieler z FbŠ Bohemians při vítězství nad Českou Lípou 12:5. Po čtyřech bodech zaznamenali v pražském týmu Daniel Cabejšek (2+2) a Matyáš Krebner (1+3) a za poražené Štěpán Slaný (2+2).

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud