17. listopadu 2018 • 18:16

Sekáč v KHL řídil výhru Kazaně. Dal gól i vítězný nájezd

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejproduktivnější český hráč v Kontinentální hokejové lize Jiří Sekáč zařídil Kazani vítězství 2:1 po samostatných nájezdech nad Dinamem Riga.



V 51. minutě v přesilovce vyrovnal na 1:1 svým desátým gólem v sezoně a dělí se o první místo mezi českými střelci s Michalem Řepíkem ze Slovanu Bratislava. Pak uspěl jako jediný z devíti exekutorů v rozstřelu a zajistil obhájcům Gagarinova poháru těsnou výhru.

Kazaň se posunula na čtvrté místo ve Východní konferenci. Dinamo Riga prohrálo po sérii čtyř vítězství a je sedmé v Západní konferenci.

Sekáč dosud nasbíral 22 kanadských bodů, o čtyři více než Řepík, který dnes asistoval spolu s Rudolfem Červeným u jediné branky Slovanu Bratislava při porážce 1:4 v Nižním Novgorodu. Slovan prohrál počtvrté z posledních pěti utkání. Bratislavskému týmu s Jakubem Štěpánkem v brance nebyla nic platná ani velká střelecká převaha (46:24).

Kontinentální hokejová liga:

Kazaň - Dinamo Riga 2:1 po sam. nájezdech (za domácí Sekáč 1+0 a rozhodující nájezd), Nižněkamsk - CSKA Moskva 1:2 (za domácí Polášek 0+1), Nižnij Novgorod - Slovan Bratislava 4:1 (za hosty Řepík a Červený oba 0+1).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud