21. listopadu 2018 • 12:30

Černý večer pro PSG! Neymar i Mbappé se zranili, když hráli za reprezentaci

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdní útočníci Paris Saint-Germain Neymar a Kylian Mbappé nedohráli dnešní přípravné reprezentační zápasy. Neymar střídal pravděpodobně kvůli zranění třísel už v 8. minutě ve vítězném utkání Brazílie 1:0 proti Kamerunu, jeho zranění by ale nemělo být vážné. Francouzský mladík Mbappé šel z trávníku ještě před přestávkou duelu proti Uruguayi kvůli zraněnému ramenu. I mistři světa vyhráli 1:0.



Neymar začal grimasami dávat najevo, že něco není v pořádku, brzy po začátku utkání v anglickém Milton Keynesu. Když pak vyslal na branku Kamerunu střelu, zhroutil se na trávník a musel střídat. Na hřišti ho nahradil Richarlison z Evertonu, jenž hlavou po rohu vstřelil krátce před pauzou jediný gól utkání.

Ráno po zápase poslal Neymar uklidňující zprávu. "Díky za všechna přání brzkého uzdravení, nemyslím, že by to bylo něco vážného," uklidnil brazilský kanonýr své fanoušky na Instagramu.

Další starosti šéfům PSG přidělal zhruba o hodinu později Mbappé. Francouzský útočník dopadl špatně na pravé rameno a trávník Stade de France opouštěl také v bolestech. Zápas proti Uruguayi, jenž byl reprízou čtvrtfinále letošního MS, rozhodl v 52. minutě Olivier Giroud proměněnou penaltou za ruku.

Nečekanou výhru 1:0 nad Walesem si připsala Albánie. Jedinou branku utkání vstřelil z pokutového kopu v 59. minutě někdejší hráč pražské Sparty a Slavie Bekim Balaj.

Nejdéle čekali fanoušci na gól v belgickém Genku, kde Itálie porazila USA díky brance střídajícího Mattea Politana ze čtvrté minuty nastavení.

Přípravná fotbalová utkání:

Austrálie - Libanon 3:0 (2:0)
Branky: 19. a 41. Boyle, 68. Leckie.

Japonsko - Kyrgyzstán 4:0 (2:0)
Branky: 2. Jamanaka, 19. Haraguči, 72. Osako, 73. Nakadžima.

Korea - Uzbekistán 4:0 (2:0)
Branky: 9. Nam Te-hi, 24. Hwang I-čo, 70. Mun Son-min, 81. Suk Hjon-čun.

Francie - Uruguay 1:0 (0:0)
Branka: 51. Giroud z pen.

Albánie - Wales 1:0 (0:0)
Branka: 59. Balaj z pen.

Brazílie - Kamerun 1:0 (1:0)
Branka: 45. Richarlison.

Itálie - USA 1:0 (0:0)
Branka: 90.+4 Politano.

Turecko - Ukrajina 0:0

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud