6. prosince 2018 • 14:40

Vítkovický obránce Hrbas je na odchodu do Chabarovsku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Vítkovický hokejový obránce Marek Hrbas je na odchodu do KHL. Pětadvacetiletý hráč by měl oblékat dres Amuru Chabarovsk, který však ještě nedotáhl přestupové formality ve vztahu k ostravskému extraligovému klubu.


Odchovanec Plzně kvůli jednání o přestupu už v posledních dvou utkáních chyběl v sestavě Vítkovic. Zatímco ještě v neděli asistent trenéra Pavel Trnka po duelu s Hradcem Králové důvody Hrbasovy absence neprozradil, dnes už generální manažer a kouč Jakub Petr přiznal, že pětadvacetiletý bek míří do Ruska.

"Současná situace je taková, že Hrbas je dohodnut s Amurem Chabarovsk, ale základním předpokladem jeho odchodu je naplnění podmínek klauzule ve smlouvě s námi. Tudíž k odchodu Marka Hrbase dojde až ve chvíli, kdy ze strany Amuru Chabarovsk dojde ke splnění podmínek klauzule smlouvy," uvedl Petr na klubovém webu.

Hrbas v aktuální sezoně odehrál za Vítkovice 22 utkání s bilancí jednoho gólu a tří asistencí. Vítkovice i proto v minulých dnech angažovaly z Chomutova Jaroslava Mrázka.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud