10. prosince 2018 • 18:55

Kovář v KHL vychytal další výhru, Zohorna překvapil Hrachovinu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český reprezentační útočník Tomáš Zohorna z Chabarovsku rozhodl gólem v 58. minutě zápas Kontinentální hokejové ligy proti Barysu Astana. Domácí Amur zvítězil 2:1 a ukončil sérii pěti nezdarů, Zohorna si podruhé za sebou připsal dva body. Brankář Jekatěrinburgu Jakub Kovář pomohl svému týmu k vítězství nad Spartakem Moskva (4:1).



Astana záhy vedla, ale Amur pak v 15. minutě využil po pouhých sedmi vteřinách přesilovou hru a vyrovnal. Ruděnkovovi přihrál na gól na 1:1 právě Zohorna, který pak dvě minuty před koncem překvapil brankáře Hrachovinu nahozením puku z ostrého úhlu a utkání rozhodl.

Zohorna si připsal bilanci 1+1 ve třech z posledních čtyř zápasů KHL, v kterých vedl mužstvo Chabarovsku jako kapitán. Neprosadil se jen proti Jaroslavli.

Čtvrtou výhru za sebou a druhou ve dvou dnech vychytal Jekatěrinburgu brankář Jakub Kovář, jenž si připsal 24 zákroků při vítězství Avtomobilistu 4:1 nad Spartakem Moskva. Třetí porážku ze čtyř utkání zaznamenali svěřenci Josefa Jandače z Magnitogorsku, kteří doma podlehli 2:3 Omsku.

Kontinentální hokejová liga:

Chabarovsk - Barys Astana 2:1
(T. Zohorna 1+1)

Jekatěrinburg - Spartak Moskva 4:1

Magnitogorsk - Omsk 2:3

17:30 Dinamo Minsk - Viťaz Podolsk, Dynamo Moskva - Petrohrad, HK Soči - Nižněkamsk, Nižnij Novgorod - Jaroslavl

18:30 Dinamo Riga - Kazaň

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud