13. prosince 2018 • 21:09

Fanoušci Frankfurtu řádili v Římě. Schovávali se i policisté

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Eintracht Frankfurt podle všeho nemine přísný trest od UEFA za opakované řádění fanoušků. Příznivci německého fotbalového týmu tropili výtržnosti v Římě před dnešním utkáním Evropské ligy proti Laziu a potíže dělali i během samotného zápasu na Olympijském stadionu.



Před zápasem vyprovokovali příznivci Frankfurtu potyčky s domácími ultras, při kterých zasahovala policie a zatkla pět Němců.

V hledišti stadionu měli poté hostující fanoušci výraznou převahu a opakovaně házeli světlice a dělobuchy na hrací plochu. V druhém poločase pak směřovali nebezpečné předměty do sektoru příznivců Lazia.

Němečtí fanoušci v ulicích Říma dělali problémy
Němečtí fanoušci v ulicích Říma dělali problémy

Na vedoucí gól svého mužstva někteří z německých fanoušků reagovali tak, že přelezli přes plexisklo a pronikl na hřiště, kde je honili policisté. Ti se pak postavili před jejich sektor, ale museli se schovávat před vrhanými kouřovými bombami a dalšími předměty.

Eintracht rizikový zápas na hřišti Lazia vyhrál 2:1. Připsal si vítězství i v šestém duelu základní skupiny a s plným počtem 18 bodů postoupil do jarní vyřazovací fáze.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud