14. prosince 2018 • 11:34

Kapitán Arsenalu Koscielny se po sedmi měsících vrátil k fotbalu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Kapitán Arsenalu Laurent Koscielny se ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Karabachu vrátil po sedmiměsíční pauze k fotbalu. Třiatřicetiletý francouzský obránce nehrál od května kvůli zranění a následné operaci achillovky.


"Konečně mám zpět úsměv na tváři a můžu si to vychutnat se svým klubem. Má sezona právě začala," řekl webu Arsenalu Koscielny, jenž se zranil v semifinále minulého ročníku Evropské ligy proti Atléticu Madrid. Zároveň tím přišel o jistý start na mistrovství světa v Rusku, kde mohl při plánované rozlučce s francouzskou reprezentací slavit zisk titulu.

Ve čtvrtek proti Karabachu navrátilec příliš práce neměl. Arsenal už měl jistý postup do jarního play off a soupeře z Ázerbájdžánu porazil bez větší snahy 1:0 díky gólu Alexandrea Lacazettea z 16. minuty.

"Byl to pro mě důležitý den. Hodně jsem to prožíval, vzpomněl jsem si na den, kdy jsem se zranil, i na různá období rehabilitace. Byly to těžké okamžiky, ale teď jsem klidný a soustředěný a fyzicky v pohodě," uvedl Koscielny, jenž by si měl v neděli v Southamptonu odbýt comeback i v Premier League.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud