16. prosince 2018 • 15:11

Hlasy po utkání hokejového turnaje Channel One Cup ČR - Švédsko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání hokejového Channel One Cupu ČR - Švédsko (2:3):


Miloš Říha starší (trenér ČR): "Po tom včerejšku a vlastně po všech peripetiích, co jsme měli v organizaci a ve všem, si dnes kluci sáhli na dno. A je vidět, že si sáhnout na dno umí. Škoda. V první třetině měli Švédové více šancí, ve druhé za stavu 2:0 jsme udělali takové hloupé chyby. Tam jsme měli alespoň chvilku počkat a být trpělivější. Třetí třetinu jsme odehráli zase jako nejlepší z toho zápasu, ale nedáme gól."

Jiří Novotný (kapitán ČR): "Byla to smolná porážka, nevyhrál lepší tým. Dali jenom o ten jeden gól víc, co se dá dělat. Měli jsme pak zase šance srovnat, ale bohužel. První třetina byla dobrá, druhá ne, třetí byla podle mě velmi dobrá a skončilo to 3:2 pro Švédy. Je to blbé, ale třeba se můžeme od toho výkonu aspoň odrazit, hráli jsme úplně jiný hokej než proti Rusům."

Patrik Zdráhal (útočník ČR, střelec premiérové branky v reprezentaci): "Je super trefit se na takové úrovni. Byl to první gól, takže jsem za to moc rád. Snad někdy přibudou další. Bery (Ondřej Beránek) to tam super hodil. Nevím, jestli mě viděl. Krásně mi to dal a já jsem to měl jednodušší. Gólman se přesouval a nějak to tam propadlo. Jsem za to rád. Po našem druhém gólu jsme trochu přestali hrát a Švédové se dostali do hry. Tím asi zápas otočili."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud