17. prosince 2018 • 10:58

Návrat na scénu? Bednář chce pomoci Vrchlabí, přesvědčil i Hlinku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté druholigového Vrchlabí by po Novém roce měli získat výrazné posily. Dres Stadionu by ve třetí nejvyšší soutěži měli obléknout zkušení útočníci Jaroslav Bednář a Jaroslav Hlinka. Dvaačtyřicetiletý Bednář letos ukončil aktivní kariéru a působí jako sportovní manažer v Hradci Králové, stejně starý Hlinka hrál naposledy za Spartu a momentálně stále čeká na případnou nabídku.



"S oběma zatím nejsme dohodnuti na přesném datu, kdy se připojí k našemu týmu. Předpokládám, že by se tak mohlo stát v průběhu ledna," uvedl sportovní manažer Vrchlabí Jiří Jakubec na klubovém webu.

Reálnější je momentálně start Bednáře, který ve Vrchlabí v této sezoně již několikrát byl. Stadion totiž s extraligovým Hradcem Králové spolupracuje. "Zhlédl několik našich zápasů. Úroveň a naše zázemí se mu líbilo, a tak po jednání s Alešem Cermanem (jednatel klubu) se rozhodl, že pomůže našemu týmu se splněním postupových ambicí," řekl Jakubec.

Konec! Jaroslav Bednář se loučí vyřazením v semifinále: Už se nešlo honit s mladými
Konec! Jaroslav Bednář se loučí vyřazením v semifinále: Už se nešlo honit s mladými

Bednář poté přesvědčil Hlinku, aby šel hrát s ním. "Přemluvil ho, aby na tuto misi ve Vrchlabí nebyl sám. Samozřejmě Hlinka ještě zdaleka není definitivní. Má zcela jasnou podmínku, že pokud dostane v průběhu ledna zajímavou nabídku z vyšší soutěže, tak z vrchlabské mise sejde," uvedl Jakubec.

Dres aktuálně druhého týmu tabulky druholigové skupiny Střed by v lednu měli oblékat i další dva hráči z kádru Mountfieldu - útočníci Radek Pilař a Jan Berger.

Hokejista Bednář o nové funkci manažera, ženách i stavu českého hokeje
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud