17. prosince 2018 • 16:57

Bookmakeři českým klubům na postup v Evropské lize nevěří

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Přestože se oba čeští zástupci při losu úvodního kola jarních vyřazovacích bojů ve fotbalové Evropské lize vyhnuli papírově nejsilnějším soupeřům, sázkové kanceláře jim ani tak na postup příliš nevěří. Celkově dávají o něco větší šance Plzni v souboji s Dinamem Záhřeb než Slavii ve dvojzápase proti belgickému Genku.


Nejméně věří českým týmům Sazka. Na postup Slavie proti lídrovi belgické ligy vypsala po losu ve švýcarském Nyonu kurz 2,9:1, zatímco na soupeře lze aktuálně sázet v poměru 1,34:1. Na Plzeň jde u stejné společnosti tipovat za 2,45:1 a na soupeře z Chorvatska pak za 1,47:1.

O něco větší šance dává českým zástupcům Fortuna. Původně více věřila Slavii než Plzni, ale během chvíle se situace obrátila. Na postup Plzně s Dinamem je možné sázet v kurzu 1,96:1, zatímco na soupeře v koeficientu 1,77:1. Slavia má nyní proti Genku kurz 2:1 a belgický rival pak 1,68:1.

Opačně vidí situaci Tipsport, který více věří Slavii než Plzni. Souboj Pražanů s Genkem bude podle společnosti naprosto otevřený, a proto na oba týmy vypsala stejný kurz 1,84:1. Na postup Plzně se dát tipovat za 2,1:1, na lídra chorvatské ligy pak v poměru 1,65:1.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud