20. ledna 2019 • 20:55

Kašpara mrzí, že Litvínov nedělá doma fanouškům radost

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Litvínovský útočník Lukáš Kašpar litoval, že jeho tým nenavázal na výhry v Brně (5:3) a v Liberci (3:2) a po porážce se Spartou 1:4 zůstal počtvrté za sebou doma bez bodu. Severočechům se doma nedaří střelecky a má při sérii čtyř proher skóre 3:11.


"Samozřejmě nás mrzí, že neděláme radost našim fanouškům. Ubojovali jsme velké dvě výhry venku, dneska jsme bohužel o body zase přišli. Tak to bohužel někdy je. Budeme se snažit další týden tady uspět," řekl Kašpar. Litvínov jede v pátek do Plzně a pak doma přivítá Vítkovice.

Se Spartou nabral Litvínov v první třetině dvoubrankové manko. "Neodehráli jsme ji tak špatně, abychom ji prohráli 0:2. Udělali jsme ale dvě chybičky, oni je využili. Pak jsme možná byli na ledě lepším týmem, vyrovnat se nám ale nepodařilo. Na konci jsme pak dostali třetí branku a byl konec," litoval mistr světa z Německa z roku 2010.

Koncovka především doma Litvínov trápí. "Je to bída. Musíme to víc cpát do brány. Celkově je tam málo střelby, ať od modré nebo z dobrých pozic. Chceme to dohrát do tutovek, to se nám nedaří. Musíme hru víc zjednodušit," připojil Kašpar.

Přesto Litvínov nepodal špatný výkon a soupeře přestřílel. "Ale nakonec je to úplně jedno, když z toho nejsou žádné body. Sparta je náš soused v tabulce a soupeř v boji o desítku, možná o šestku. Chtěli jsme hodně uspět, ale nepovedlo se," podotkl Kašpar.

Po svém prosincovém návratu do Litvínova z Brna zaznamenal ve 14 zápasech za Vervu sedm bodů za čtyři branky a tři asistence. Věří, že přidá větší příspěvek. "Očekávání jsou ode mě vysoká, i já sám od sebe čekám hodně. Strašně moc jsem ale zameškal v létě, pořád se mi to nedaří úplně dohnat. Cítím se každým týdnem líp, je to ale jenom o práci. Můj hokej je hodně o bruslení a to bez kondice neuděláte," uvedl Kašpar.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud