16. února 2019 • 18:26

Chodov zdolal florbalisty Vítkovic a posunul se na druhé místo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Florbalisté Chodova zdolali v 25. kole superligy Vítkovice 7:5 a posunuli se ze čtvrtého na druhé místo o skóre před pražskou Spartu, která se představí v neděli na hřišti vedoucí Mladé Boleslavi. Ta má v čele jednobodový náskok. Vítkovice s jediným zápasem do konce základní části na čtvrté pozici ztrácejí na Chodov a Spartu dva body.


Po dvou gólech vítězů vstřelili Martin Koutný, Marek Matejčík a Tom Ondrušek, který je se 46 brankami druhý v tabulce střelců o dva góly za Janem Natovem z Mladé Boleslavi.

Pražané vedli v 31. minutě už 6:2, Ostravané sice snížili v závěrečném dějství na rozdíl jediného gólu, ale 75 sekund před koncem potvrdil výhru Chodova při power play do prázdné branky Matejčík.

"Po dlouhé době jsme byli na zápas připraveni v hlavě a v začátku nám to hodně pomohlo. Díky vedení se nám pak samozřejmě hrálo lépe. Ve třetí třetině Vítkovice tlačily a my jsme neproměnili některé protiútoky, takže to nakonec bylo slušné drama," řekl trenér Chodova David Podhráský webu Českého florbalu.

"Bohužel jsme přijeli s tím, že se nám nemůže nic stát a prohrávali jsme 0:4. Od druhé třetiny už to bylo lepší a v té poslední škoda šancí. Bylo to z naší strany každopádně hodně profesorské. Je to dobrá facka před play off," uvedl kouč Vítkovic Pavel Brus.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud