16. února 2019 • 20:50

Olomouc po vyřazení z Poháru CEV zvládla zápas v Liberci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Volejbalistky Olomouce v poslední době musely strávit tři porážky, ale v extralize si dnes spravily chuť proti Liberci. V rámci druhého kola nadstavby vyhrály 3:0, napravily týden staré domácí zaváhání proti Olympu a po dvou těsných prohrách ve čtvrtfinále Poháru CEV s rumunským celkem Stiintta Bacau se vrátily na vítěznou vlnu.


Hanačky 3. února vybojovaly Český pohár, ale pak přišla černá série. Olymp je před týdnem připravil o extraligovou neporazitelnost, což však dnes Pražanky nezopakovaly. Doma totiž nestačily na Prostějov a obhájce titulu si po nejlepším výkonu v sezoně připsal tři body za výhru 3:0.

"Před naplněnou halou jsme nedokázali zopakovat dobrý výkon z Olomouce. Jsme čtvrtí a tam přesně patříme. Musíme jít s velkou pokorou do dalších zápasů a v nich s velkým odhodláním a bojovností. To nám dnes scházelo," řekl kouč Olympu Stanislav Mitáč.

V elitní nadstavbové skupině je za Olomoucí druhý Prostějov o čtyři body před Libercem. Ve skupině II nabídlo brněnské derby pětisetové drama, které Královo Pole nad Šelmami v tie-breaku vyhrálo 15:13. Poražený celek má v čele tabulky na rivala pět bodů k dobru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud