17. února 2019 • 10:58

Australská roznožka! Po tátovi, sestře i bratrovi slaví triumf i Nelly Kordová

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nelly Kordová zkompletovala rodinnou sbírku úspěchů na australském území. Dvacetiletá americká golfistka vyhrála Australian Open v rámci LPGA Tour v Grange a dočkala se trofeje stejně jako její otec a bratr v tenise i starší sestra Jessica, hrající rovněž golf.



"Jsem šťastná, že jsem konečně součástí klubu," řekla Nelly Kordová, jež Australian Open dokončila se skóre -17 a vyhrála o dvě rány. Její otec Petr vyhrál tenisový grandslam v Melbourne v roce 1998. Sestra Jessica slavila v Austrálii před sedmi lety první titul na profesionálním okruhu LPGA a bratr Sebastian loni vyhrál juniorku na tenisovém Australian Open.

Nelly chce svoji ségru Jessicu následovat v golfových úspěších.
Nelly chce svoji ségru Jessicu následovat v golfových úspěších.

I Nelly dnes předvedla stejně jako zbytek rodiny tradiční oslavný výskok. "Zrovna jsem telefonovala s tátou a říkal: fajn, gratuluju, teď už jsi součástí 'Korda slamu'," prozradila Nelly. "Možná je tady něco speciálního ve vzduchu. Rádi do Austrálie jezdíme a fakt si to tady užíváme," doplnila členka úspěšné rodiny žijící na Floridě.

Jessica Kordová momentálně nehraje kvůli zraněnému zápěstí. Za Nelly skončila v Grange druhá obhájkyně titulu Korejka Ko Čin-jong. Česká golfistka Klára Spilková při druhém startu na turnaji elitní série LPGA neprošla cutem.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud