19. února 2019 • 22:06

Bylo to velmi špatné, komentoval Mikúš výkon Litvínova

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejisté Litvínova nenavázali na výhry 5:4 v prodloužení z domácího duelu s Karlovými Vary a v Olomouci a po dnešním debaklu na vlastním ledě s Třincem 0:5 vypadli z desítky pro play off. Podle útočník Juraje Mikúše podala Verva velmi špatný výkon a čeká ji velmi složitý boj o postup do vyřazovací části soutěže.


Litvínov je jedenáctý o skóre za Zlínem, který má navíc zápas k dobru, a o tři body za osmou Spartou a devátou Olomoucí. "Je to náročné, protože Zlín má formu. Olomouc je mužstvo, které dokáže vyhrát všude. Je tam Sparta. Nebudeme to mít jednoduché," řekl Mikúš.

Litvínov čekají ve zbývajících šesti duelech v základní části vystoupení v Hradci Králové, doma s Brnem a Libercem, na Spartě, doma s Plzní a na ledě Vítkovic. "Dneska jsme si k tomu samozřejmě nepomohli bodově a hlavně ani výkonem. Bylo to velice špatné," prohlásil Mikúš.

Litvínov z minulých pěti utkání jen jednou prohrál, ale proti úřadujícímu vicemistrovi potvrdil, že se mu proti němu nedaří. Prohrál s Oceláři už podesáté za sebou.

"Chtěli jsme hrát jednoduše a ani to se nám nepovedlo. Nedokázali jsme dostal puk jednoduše ze třetiny, propadali jsme, oni nás přečíslovali dva na jednoho i tři na jednoho. Přehráli nás hokejovostí," uvedl jednatřicetiletý slovenský centr.

"Třinec hrál hned od začátku výborně, kombinačně a vůbec na něm nebylo poznat, že třikrát za sebou prohrál. Byli u všeho rychlejší, kombinačnější a ve všem lepší. Měli výborný úvod, my jsme se jen dívali. Dnešní hokej je o bruslení, dávat si to do plné rychlosti. My jsme ani jedno z toho nedělali. Nestíhali jsme je ani dohrávat. Smekám klobouk před nimi," uznal Mikúš sílu soupeře.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud