23. února 2019 • 17:36

Hlasy po utkání fotbalové ligy Karviná - Teplice

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 22. kola první fotbalové ligy MFK Karviná - FK Teplice (1:1):


Norbert Hrnčár (trenér Karviné): "Tato ztráta nás mrzí. Měli jsme utkání dobře rozehrané a většinu času pod kontrolou. Více jsme šli za vítězstvím, ale nepotvrdili jsme to druhým gólem. Soupeře jsme nepustili do větší šance, o to více to mrzí. Pak po hloupé chybě inkasujeme z penalty. Potřebujeme, aby se nám někdo střelecky přidal k Tomáši Wágnerovi."

Stanislav Hejkal (trenér Teplic): "Utkání musím hodnotit se smíšenými pocity. Domácí se dostali do vedení a museli jsme dotahovat, což jsme nechtěli. Ovšem v době, kdy jsme vyrovnali a to utkání se lámalo, jsme měli více ze hry. Bohužel jsme nedotáhli slibně se rozvíjející útoky tři na dva, čtyři na dva. Tam jsem viděl náš nedostatek. Tam se to lámalo a mohlo se to zlomit na naší stranu. Domácí byli předtím trošku lepší a nebezpečnější, my jsme museli udělat korektury v sestavě a nechtěli jsme na nic čekat. Asi jsme rád za bod, ale očekávám více od Teplic."

Jakub Hora (záložník Teplic): "Určitě bod bereme všema deseti. Prvních padesát pět minut nebylo od nás vůbec dobrých. Pak jsme hru vyrovnali, měli jsme ale lépe vyřešit brejky. Byli jsme hodně v ofsajdu a nevyřešili to dobře. Přesně takhle jsme ale chtěli hrát celý zápas. Ale hráli jsme tak jen třicet pět minut, proto bod bereme."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud