Alois Hadamczik
2. března 2021 • 12:00

Hübl má ruce i hlavu. Je smutné, že u nás není zástup mladých tahounů

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vynikající technický hráč a výborný kluk z generace, která hokeji dávala všechno. Tak mám v paměti zapsaného Viktora Hübla. Není divu, že v této sezoně láme jeden rekord za druhým. A doufám, že nějaký zápis ještě trhne. Když může Jarda Jágr hrát do padesáti, proč by Vanta nemohl přidat pár dalších sezon? Věřím, že svoje by si odehrál.



Viktora jsem měl pod sebou párkrát v reprezentaci, vždycky mi přišel jako velmi slušný kluk. Na hokejistu možná až moc slušný. Ale mluví za něj úžasná produktivita.

Té dosahuje díky tomu, že má výjimečně šikovné ruce a hlavu na správném místě. Umí dobře a velmi rychle reagovat na hru. To o sobě může říci málokdo. Co je klíčové, nebývá zraněný, což je u špičkových hokejistů vzácné. Je to nutnost, bez které byste na takové body a kariéru nedosáhli.

Vlastně už dvě dekády patří k nejlepším extraligovým hráčům, k jeho škodě je z nesmírně silné generace, takže toho v reprezentaci tolik neodehrál. Kolikrát byl na hraně nominace pro velký turnaj, ale nikdy se na něj nepodíval.

Co mu chybělo?

Možná trochu víc agresivity v bruslení a v osobních soubojích, energičtější

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud