Jan Podroužek
11. března 2019 • 00:09

Frydrych asi Coufala nenahradí. Na Sevillu se najdou další dvě varianty

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl to teprve jeho druhý start v jarní části sezony, první v základu. V kádru Slavie je náhradním hráčem na pozici pravého beka (potažmo stopera, kým je především), ale Baník, mužstvo s ambicí udržet se do nadstavby v první šestce, složil gólem a dvěma asistencemi. To jsou snad čtyři paradoxy, které nedělní vynikající výkon Michala Frydrycha ještě násobí.



Je ale dost dobře možné, že ve čtvrtek v odvetě osmifinále Evropské ligy proti Seville nenastoupí. Navzdory téhle úžasné show. Navzdory tomu, že kouč Jindřich Trpišovský musí vymyslet, kým nahradí vykartovanou oporu Vladimíra Coufala.

Michal Frydrych se po nedělním večeru přímo nabízí. Šlo by využít jeho skvělou náladu, kterou potom, co složil svůj „rodný“ Baník, rozhodně mít bude. Rozuměj sebevědomí, zkrátka dobré rozpoložení.

Jenže Jindřichu Trpišovskému se, zdá se, nabízí ještě lepší řešení. Třeba přendat Jana Bořila napravo a použít Jaroslava Zeleného.

Anebo třetí varianta, budeme jí říkat třeba „tichá“, protože se o ní zatím veřejně nemluví. „Typologicky nejpodobnější Cufovi,“ říká Trpišovský. Lukáš Masopust , zimní posila na kraj zálohy.

Odchovanec Jihlavy už si pravého beka párkrát zkusil v předchozím angažmá v Jablonci, a protože fyzicky nemá do Vladimíra Coufala daleko, třeba to dopadne právě takhle.

Nebo že by přece jen trenérův prst namířil na Michala Frydrycha...

V tomhle slávistickém kádru je prostě sakra fuška mít místo na hřišti v klíčových zápasech.

Vše o Slavii čtěte ZDE>>>

Trpišovský po Baníku: Změny? Měli jsme respekt. Chválil Frydrycha
Video se připravuje ...

K Baníku pořád něco cítím, zdůvodňoval Frydrych absenci oslav
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Slavia - Baník 4:0. Smršť i přes sedm změn, hosté bez střely na bránu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud