Ladislav Vízek
20. prosince 2018 • 12:53

Kdyby měl Ščasný koule, tak by odstoupil. Klub si s fanoušky zahrává

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nechtělo se mi věřit titulkům v novinách, že Rosický se Ščasným zůstávají. Prý budou mít nyní zodpovědnost. Copak doteď žádnou neměli? Asi se jim to teď bude dělat dobře, když to konečně vědí. Ale bez ironie: z mého pohledu jde o špatné rozhodnutí. 



Ještě dovedu pochopit, že Sparta nechce odstřelit Tomáše. Ve funkci sportovního ředitele není zběhlý jako jiní manažeři ve velkých klubech. Vůbec nechci zmiňovat plzeňského Šádka, to je úplně jinej level. Ale třeba ve Zlíně je generálem Grygera, v Ostravě se etabluje Jankulovski a v obou klubech to skvěle funguje. Nechci říct, že by se Rosa na takovou funkci nehodil… Ale skoro to říct chci. Tomíka bych si představoval jako asistenta trenéra, ale aby dělal transfery, to mně k němu moc nesedí. Možná je tam proto, aby přitáhl důchodce Arséna Wengera.

Vím, že jakmile fotbalista skončí kariéru, nechce se mu zůstat doma. Tomáš ale strčil hlavu do oprátky, kývl na velmi nebezpečnou funkci. Navíc si jako trenéra nechal Zdeňka Ščasného, který má bilanci horší jak Stramaccioni, to klobouk dolů. Kdyby měl Zdeněk koule – i vzhledem k

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud