14. května 2018 • 13:39

Kros patronů Dvořáka, Šebrleho a Špotákové je opět tu!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pravý běžecký kros v nádherné přírodě kousek od Prahy je opět tady! V sobotu 19. května vypukne další ročník MCC Kros Štiřín pro všechny věkové kategorie. Patrony závodu jsou atletické legendy Tomáš Dvořák, Barbora Špotáková a Roman Šebrle. Záštitu nad akcí poprvé převzal Český olympijský výbor. Výtěžek ze startovného poputuje na pomoc předčasně narozeným dětem.



Louky mezi Všedobrovicemi a Štiřínem nedaleko Prahy zažijí po roce zase báječný krosový festival. Kdo má rád běhání v terénu, neměl by chybět. Čekají na ně parádní tratě a spousta příjemných zážitků. A je to opravdu kros pro všechny – od těch nejmenších až po veterány.

„Jsme moc rádi, že poprvé vzal náš krásný závod pod svá křídla Český olympijský výbor a doufáme, že přilákáme na start co nejvíce dětí i dospělých,“ říká profesor Antonín Pařízek, šéf štiřínského krosu.

Hojná účast by pomohla dobré věci. Startovné, které závodnicí zaplatí, půjde opět na podporu Centra pro nedonošené děti porodnice „U Apolináře“ VFN v Praze.

Celý závodní den budou moderovat známé televizní tváře Kateřina Nekolná a Petr Svěcený. Více informací můžete získat na www.kros-stirin.cz.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud