18. února 2011 • 10:14

San Antonio v Chicagu prohrálo, ale dál vede

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté San Antonia utrpěli na palubovce Chicaga desátou prohru v sezoně, přesto dál suverénně vedou zámořskou NBA. Tým Bulls si díky vítězství 109:99 upevnil vedení v Centrální divizi.



San Antonio odehrálo již deváté utkání v řadě na soupeřově hřišti a po celý zápas marně dotahovalo náskok Chicaga. Domácím skvěle zahrál Derrick Rose, jenž si 42 body vylepšil osobní maximum v soutěži.

"Teď máme velké sebevědomí, neboť víme, že můžeme porazit i nejlepší týmy v NBA. Teď jen musíme vydržet," uvedl Rose. Ten může své umění předvést rovněž o víkendu v Utkání hvězd, navíc byl vybrán také pro dovednostní soutěže.

Jubilejní čtyřicátou výhru v sezoně si připsal Dallas, který vyhrál ve Phoenixu 112:106. Velkou chuť do hry měl především Dirk Nowitzki, jenž měl delší pauzu kvůli poraněnému kolenu. Vítěznému týmu pomohl 35 body.

"Dirk je zpátky se vším všudy. A to je pro nás opravdu skvělé," radoval se kouč Dallasu Rick Carliste po nejlepším střeleckém výkonu německého basketbalisty od lednového návratu.

Výsledky NBA:
Chicago - San Antonio 109:99, Phoenix - Dallas 106:112.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud