11. dubna 2018 • 08:42

Satoranský pomohl k výhře sedmi body, Washington se v play off vyhne LeBronovi

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedmi body přispěl Tomáš Satoranský v NBA k vítězství Washington Wizard nad Boston Celtics 113:101. Tým přišel kvůli zranění lýtka o Otto Portera, naopak zářil rozehrávač John Wall, který dosáhl milníku 5000 asistencí a přispěl 29 body. Wizards dnes večer hrají v Orlandu v posledním zápase základní části. V pořadí Východní konference můžou skončit šestí, sedmí či osmí.



Wall se stal v 27 letech a 216 dnech nejmladším z aktivních hráčů, kteří dosáhli hranice 10 000 bodů a zároveň 5000 asistencí.

„Je to skvělé, je to čest,“ pochvaloval si Wall. „Cítím to tak, že jsem to mohl dokázat už dávno. Byl jsem často zraněný. Děkuju spoluhráčům. Bez nich bych tohoto milníku nedosáhl.“

Wall se dostává do formy po zranění, po němž zabral místo v základní sestavě Tomáši Satoranskému. Ten proti Bostonu odehrál 20 minut, vstřelil 7 bodů, přidal 5 doskoků a 5 asistencí.

Zářil rozehrávač John Wall, který dosáhl milníku 5000 asistencí a přispěl 29 body.Foto ČTK/AP

Wizards jsou před posledními zápasy Východní konference na osmém místě, teoreticky se ale můžou posunout i na šesté místo, o něž bojují s Miami a Milwaukee. Jasné je, že se vyhnou Clevelandu s hvězdným LeBronem Jamesem, což byl soupeř, o nějž nestáli. Jako protivník pro první kolo play off se rýsují Toronto, Boston, nebo Philadelphia. Před nočním zápasem v Orlandu mají Wizards před sebou několik scénářů.

Když v Orlandu prohrají, nebo zvítězí Miami i Milwaukee, Washington skončí osmý a bude se muset popasovat s šampionem konference Torontem.

Pokud Wizards vyhrají a zároveň prohrají Miami, nebo Milwaukee, skončí sedmí a narazí na Boston.

Pokud Washington zvítězí a prohrají Miami i Milwaukee, v pořadí se posunou na šesté místo a v prvním kole narazí na Philadelhpii.

NBA:

Atlanta - Philadelphia 113:121, Dallas - Phoenix 97:124, Indiana - Charlotte 93:119, LA Lakers - Houston 99:105, Utah - Golden State 119:79, Washington - Boston 113:101 (za domácí Satoranský 7 bodů, 5 doskoků, 5 asistencí)

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud