Ivo Pospíšil
Premium
25. dubna 2018 • 12:22

Odstavený Satoranský. Hraje posila z Číny, proč v play off ztratil důvěru?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrátili se do hry. Ze stavu 0:2 udělali 2:2 a dál sní, jak odstřelí z cesty lídra Východní konference. Tomáš Satoranský na tom má ale zatím jen malý podíl. „Je zpět tam, kde byl,“ říká Jiří Zídek k sérii 1. kola play off NBA mezi Washingtonem a Torontem, kde zátěž českého borce spadla pod deset minut na zápas. Proč došlo k tomu, že český hráč, který týmu významně pomohl v základní části, najednou sedí většinu zápasůna lavici? Přečtěte si i názor experta a bývalého hráče NBA Jiřího Zídka.



Po dvou úvodních duelech byste si na ně možná nevsadili ani děravý cent. Ještě dvě prohry a vzhůru na dovolenou, neslo se občas škodolibě zákulisím. Jenže domácí peklo vše změnilo. „Tohle je mé město,“ křičel před pár dny John Wall a jeho hrdý klub povstal.

Z 0:2 je 2:2 a Washington Wizards, tým Tomáše Satoranského, je dál ve hře, aby hned v prvním kole play off NBA sestřelil vítěze základní části Východní konference – Toronto Raptors. Horší zprávou ovšem je, že český rozehrávač má v tomhle tažení zatím jen nicotnou roli.

„Upřímně, zatím jsem v této sérii ještě ani jednou nenapsala jeho jméno,“ vyznala se na Twitteru redaktorka Washington Post Candace Bucknerová.

Je to nezvyk, když s ním v základní části NBA při absenci Johna Walla naopak nešetřila. Český rozehrávač tehdy exceloval v útoku i při bránění superhvězd a pomohl pro Wizards zajistit účast ve vyřazovacích bitvách.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud