15. dubna 2008 • 00:00

Denver proklouzl do playoff jako poslední

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Denveru se stali posledním postupujícím týmem v Západní konferenci NBA. Pomohl jim k tomu Phoenix, jenž na domácí palubovce výhrou vzal poslední naději Golden State.



Basketbalisté Denveru se stali posledním postupujícím týmem v Západní konferenci NBA. Pomohl jim k tomu Phoenix, jenž na domácí palubovce výhrou 122:116 vzal poslední naději Golden State, pro které tak sezona po základní části skončí. Hostující Warriors přitom nebyli daleko kýžené výhře. Ještě sedm minut před koncem vedli o jedenáct bodů, za dvě minuty bylo ale vyrovnáno. Závěr už patřil Suns a především Amaremu Stoudemirovi, který v posledních minutách proměnil sedm z osmi trestných hodů. Také ve Východní konferenci už je o postupující osmičce rozhodnuto. Indiana nestačila na Washington a díky tomu má osmé místo jisté Atlanta, která si v play off zahraje poprvé od roku 1999. Divokou přestřelku viděli diváci v Milwaukee, kde se střetly týmy, pro něž už také sezona následujícím zápasem končí. Domácí nováček Ramon Sessions se sice postaral o klubový rekord 24 asistencemi, to však nebylo Bucks nic platné. Chicago jim nastřílelo celkem 151 bodů a jen o šest bodů nedosáhlo na klubové maximum z roku 1990, kdy zde zářil Michael Jordan.


Výsledky:
Toronto - Miami 91:75, Philadelphia - Cleveland 90:91, Washington - Indiana 117:110, Sacramento - San Antonio 98:101, Milwaukee - Chicago 135:151, Utah - Houston 105:96, Phoenix - Golden State 122:116, New York - Boston 93:99.

Témata: 
Články odjinud


Články odjinud