1. prosince 2008 • 08:19

Lakers stále na vítězné vlně

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Los Angeles Lakers mají v letošním ročníku NBA na kontě stále jen jedinou porážku. V neděli zvítězili nad Torontem, přičemž jejich nejlepšími střelci byli Pau Gasol s 24 a Kobe Bryant s 23 body.



Bryantovi chybí už jen patnáct bodů k dosažení hranice 22 tisíc.

Phoenix od roku 1993 vyhrál doma nad New Jersey 14 zápasů za sebou, v neděli ale tato série skončila. Hostující Nets zvítězili 117:109 a jejich nejlepší střelec Devin Harris si výkonem 47 bodů vylepšil své životní maximum v NBA.

Téměř polovinu svého součtu přitom pětadvacetiletý rozehrávač zaznamenal v poslední čtvrtině, před níž ještě hosté prohrávali jedenáctibodovým rozdílem.

Detroitu se po příchodu Allena Iversona nedaří podle představ, další porážku
mu uštědřil Portland. Agentura AP si povšimla, že Pistons ještě nevyhráli ani jeden ze čtyř nedělních zápasů, zatímco ve zbytku týdne mají vysoce úspěšnou bilanci 10-2. Iverson tentokrát přispěl jen devíti body.

V Denveru skončila jedinečná tříletá série Carmela Anthonyho, který v každém z 221 zápasů dokázal nastřílet dvouciferný počet bodů. Tentokrát ale musel kvůli zranění lokte odstoupit už v druhé čtvrtině, do té doby stihl dát jen jeden dvoubodový koš. Denver přesto nad Houstonem zvítězil 104:94.

Výsledky:
Detroit - Portland 85:96, Philadelphia - Chicago 92:103, LA Lakers - Toronto 112:99, Phoenix - New Jersey 109:117, Denver - Houston 104:94.

Články odjinud


Články odjinud