16. prosince 2008 • 08:31

Boston? Nezastavitelná mašina

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Úřadující šampioni basketbalové NBA z Bostonu jsou stále k nezastavení. V pondělí porazili na domácí palubovce 100:91 Utah a připsali si patnácté vítězství za sebou.



rnett, Paul Pierce, Ray Allen, ale dvaadvacetiletý Rajon Rondo, jenž zaznamenal 25 bodů.Mírnou kaňkou na úspěšném večeru pro Boston bylo zranění Pierce, jenž s poraněným kolenem odstoupil krátce před koncem.

Boston Celtics přepisují historii >>>

Když se však společně s dalšími hráči fotil se čtrnáctinásobným olympijským vítězem v plavání Michaelem Phelpsem, jenž zavítal do kabiny Celtics, zdál se v pořádku. "Bude to dobré. Neměly by s tím být další problémy," uvedl nejužitečnější hráč letošního finále.

Nezastavitelný Boston drtí soupeře >>>

Celtics se nyní pyšní bilancí 23 výher při dvou porážkách. Tři vítězství chybí Bostonu k vyrovnání nejlepšího startu do sezony s dvěma prohrami, jehož dosáhli v 60. letech hráči Philadelphie a New Yorku.

Boston dál válcuje soupeře >>>

Vřelého přivítání od fanoušků se dočkal ve Phoenixu bývalý trenér tamních Suns Mike D'Antoni, jenž se na palubovce svého někdejšího klubu představil poprvé v roli kouče newyorských Knicks. Na rozdíl od diváků hráči Phoenixu tak pohostinní nebyli a vyhráli 111:103.

Pečetící trojku 28 sekund před koncem zaznamenal hvězdný Steve Nash, jehož kariéra během čtyřletého působení D'Antoniho ve Phoenixu rozkvetla. "Tohle už jsem viděl snad tisíckrát. Věděl jsem, že se to stane. Nepřekvapuje mě to," řekl současný kouč Knicks.

Výsledky:

Atlanta - Charlotte 83:79,
Toronto - New Jersey 87:94,
Washington - Indiana 98:118,
Boston - Utah 100:91,
Golden State - Orlando 98:109,
Dallas - Denver 88:98,
Phoenix - New York 111:103,
Sacramento - Minnesota 118:103,
Miami - Milwaukee 83:98.

Články odjinud


Články odjinud