22. prosince 2008 • 08:10

Boston vyrovnal klubový rekord

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Bostonu porazili v NBA New York Knicks a připsali si již osmnácté vítězství za sebou. Vyrovnali tím klubový rekord ze sezony 1981/82, na historicky nejdelší šňůru Los Angeles Lakers jim ale stále 15 zápasů chybí.



Sedm domácích hráčů nastřílelo v utkání více než deset bodů, nejlepší bilanci měl překvapivě Rajon Rondo. Ten si vylepšil osobní maximum na 26 bodů, přičemž 18 z nich nasbíral jen v třetí čtvrtině. "Tehdy byl neuvěřitelný. Tehdy zápas úplně rozhodl," pochválil svého spoluhráče Kevin Garnett.

Rondo neminul v této části utkání ani jeden z devíti střeleckých pokusů z pole. "Myslím, že osm z toho byly dvojtakty. Takže skvělé, dával jsem dvojtakty," snižoval svůj výkon dvaadvacetiletý mladík.
Na vítězné vlně se veze také Cleveland, jenž vyhrál o 11 bodů v Oklahomě a zažívá nejlepší start do sezony v historii klubu. Možná právě proto se poprvé nechala slyšet jeho největší hvězda LeBron James, že uvažuje o prodloužení smlouvy.

Dosud se jen vyjadřoval k možnému odchodu v roce 2010, kdy se stane volným hráčem. V nedělním duelu byl s 31 body tradičně nejlepší střelcem hostů.

Výsledky:

Atlanta - Detroit 85:78, Oklahoma City - Cleveland 91:102, Washington - Dallas 86:97, Boston - New York 124:105.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud