Ondřej Němec
20. listopadu 2018 • 18:46

Marpo vs. Rytmus: poprvé od výzvy se setkají tváří v tvář, bude u toho Vémola

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé si pohlédnou do očí jako soupeři! Marpo a Rytmus se zítra od 18:00 setkají tváří v tvář před fanoušky v obchodním centru Nový Smíchov. Oba se už sice znají, natočili spolu i song „Podle sebe“, ale od doby, kdy v únoru vyzval slovenský rapper na souboj svého českého kolegu, se nepotkali. Jejich boxerský souboj přitom získává pozornost jako žádný jiný v historii.



Žádnému duelu mezi šestnácti provazy nebyla doposud v Česku a Slovensku věnována taková pozornost jako právě střetu dvou rapperů Marpo vs. Rytmus. A ač jsou oba z hudební branže, jejich zápas nebude sehraným představením, ale skutečnou bitvou v ringu.

Prohra by byla hořkým soustem pro oba. Otakar Petřina pod přezdívkou Marpo dříve zápasil v thajském boxu, na kontě má devět zápasů, z toho šest výher. Prohra s Patrikem Vrbovským, který bude do zápasu nastupovat poprvé, by pro něj tak byla velmi nepříjemná.

„Rytmuse musím sestřelit a potřebuji si to v hlavě nastavit tak, abych byl lovcem“, prozrazuje rázně třiatřicetiletý hudebník a bojovník.

VIDEO: Podívejte se na společný song Marpa a Rytmuse

Král slovenského rapu Rytmus zažije sice v roli zápasníka premiéru, ale rozhodně není zvyklý na prohry a své role outsidera chce využít k tomu, aby překvapil a doslova si vybojoval respekt na novém území.

„Mám za sebou ostré sparingy. S lidmi, kteří mají tvrdé rány. A říkal jsem si, že jsem na tom dobře a je třeba to posunout, vyzkoušet si to. Je to výzva. A já mám rád v životě výzvy,“ říká odhodlaně jednačtyřicetiletá legenda slovenské hudební branže.

Tisková konference XFN, která se uskuteční ve středu 21. listopadu od 18.00 v obchodním centru Nový Smíchov bude prvním setkáním obou person rappu od doby, kdy vznikla výzva na jejich souboj.

Setkání Marpa a Rytmuse bude přihlížet i král českého MMA Karlos „Terminátor“ Vémola, který 27. prosince bude také jednou z hlavních hvězd velkolepého galavečera XFN 15. 

Podrobné zpravodajství ze setkání tváří v tvář dvou rapperů a bojovníků naleznete na iSport.cz a Facebooku deníku Sport.

> > Lístky na největší událost bojových sportů v O2 Areně < <

Marpo: Soupeře potřebuji nenávidět, Rytmuse sestřelím
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud