Marek Stodůlka
27. ledna 2021 • 18:30

Youtuber vyzve bývalého zápasníka UFC v boxu! Bojovníci se bouří

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obrovská boxerská bitva. Minimálně co se týče sledovanosti bude zápas Jakea Paula s Benem Askrenem jedním z nejočekávanějších v tomto roce. Internetové hvězdě se po měsících výzev a provokací konečně povedlo dostat některého ze zápasníků UFC do ringu. Zápas Youtubera s bojovníkem MMA se uskuteční 17. dubna a ač se to může zdát šílené, za favorita je považován Paul.



Už se asi není čemu divit. Internetoví tvůrci získávají stále větší moc, a když si tak usmyslí, že přejdou do profesionálního ringu, vyjednají pro sebe zajímavé zápasy. Příkladem je třeba Logan Paul, americký Youtuber, který v únoru vyzve neporaženého boxera Floyda Mayweathera. Jeho mladší bratr Jake si s dvacetimilionovou základnou fanoušků dokázal vyjednat zápas s Benem Askrenem.

Zatím se neví, kde se boxerský střet Youtubera s bojovníkem MMA uskuteční, už oznámení souboje ale vzbudilo velké emoce. Ranaři z UFC nevěřícně komentovali. „2021 je strašný rok. Nesnáším to tady,“ napsala na Twitter talentovaná Kay Hansen. Někteří zápasníci se nezmohli ani na slova. Příspěvky plné smajlíků schovávajících hlavu v dlaních ale daly vědět, co si o plánované akci myslí.

Americký youtuber Jake Paul válí v boxu. Věří si i na Conora McGregora, ikonu MMA
Americký youtuber Jake Paul válí v boxu. Věří si i na Conora McGregora, ikonu MMA

Nejenže jméno Paula začíná být mezi profesionálními bijci čím dál méně oblíbené, protože americký Youtuber si otvírá pusu téměř na každého. Mnoho z nich se také bojí, že Askren prohraje a shodí tím renomé MMA. Býval sice zápasníkem světových kvalit, získal tituly v Bellatoru nebo asijské ONE FC, boxovat však nikdy neuměl. V kleci se spoléhal pouze na svůj wrestling a horšího postojáře byste v UFC určitě nenašli.

Askren si ale věří. „Je sladké, že si Jake myslí, že je opravdový zápasník. 17. dubna ho zmlátím,“ napsal americký bojovník na Twitter. Zkušeností z boxerského ringu bude mít paradoxně víc youtuber. Ten má totiž za sebou dva profesionální souboje. Ještě nikdy se však nepotkal s někým, kdo se věnuje bojovým sportům naplno. Porazil kolegu z internetového prostředí a loni v listopadu basketbalistu Nata Robinsona.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud