24. října 2019 • 07:55

Finále MLB v plném proudu, baseballisté Washingtonu ovládli i druhé finále

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baseballisté Washingtonu vyhráli i druhý zápas Světové série. Nationals zdolali v Houstonu domácí Astros vysoko 12:3 a při své premiéře ve finále MLB jsou v sérii hrané na čtyři výhry v polovině cesty k titulu.



"Ještě nemáme nic jistého. Teď jedeme domů, máme v kapse dvě výhry, ale pořád musíme hrát skvělý baseball," řekl druhý metař Howie Kendrick.

Vyrovnaný stav 2:2, který platil od první směny, ukončil v sedmém dějství homerunem chytač Kurt Suzuki. Washington ve stejné směně přidal dalších pět bodů, tři udělal v osmé a jeden v závěrečné deváté. V Houstonu tak ovládl oba zápasy a má šanci ukončit sérii v domácím prostředí, kde jsou od pátku v plánu teoreticky až tři zápasy v řadě.

Další souboj nadhazovačů vyhrál Stephen Strasburg, kterému sice Alex Bregman odpálil v první směně dvoubodový homerum, ale další body do konce šesté směny už nepovolil. I hvězda Houstonu Justin Verlander musela na úvod po dvoumetovém odpalu Victora Roblese strávit dva body a pak byla pět směn pevná.

Suzuki, kterému se v play off na pálce nedařilo, ale odpálil Verlanderovi homerun na úvod sedmé směny a po metě zdarma byl nadhazovač střídán. Při obsazených metách dvakrát nezahrál dobře třetí metař Bregman a Washington skóroval.

"Nats nás v koncovce přehráli. Přijeli do našeho chrámu a předvedli dva skvělé zápasy. Musíme se z toho vzpamatovat," řekl manažer Astros AJ Hinch.

Strasburg se radoval ze své první výhry ve Světové sérii, zatímco Verlander přes všechny své rekordy prohrál ve finále MLB už popáté.

Světová série, finále baseballové MLB - 2. zápas:
Houston - Washington 3:12, stav série 0:2.

Baseballisté Washingtonu vyhráli i druhý zápas finále MLB
Baseballisté Washingtonu vyhráli i druhý zápas finále MLB

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud