Ondřej Němec
29. července 2020 • 04:50

KARLOS SHOW: Vémolu „buzeroval“ Bart Simpson. Hašek o kandidatuře

Autor: Ondřej Němec, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Exkluzivní sestava. I když měl Karlos Vémola v dalším dílu své show jen dva hosty, bohatě to stačilo. Pozvání totiž přijali Dominik Hašek a Martin Dejdar. Český Terminátor se zeptal Dominátora i na prezidentskou kandidaturu. A na slavného herce prásknul, že je „pedant“, který mu vytýká, jak ve své show sedí. „Kdo by to kdy řekl, že mě bude Bart Simpson buzerovat za to, jak sedím,“ vtipkoval pětatřicetiletý bijec a moderátor v jedné osobě.



Zatímco většina talkshow vysílá přes léto reprízy, Karlos show jede dál a předkládá divákům další nové díly. V tom aktuálním se navíc sešla velká jména. Hokejová legenda Dominik Hašek a populární herec Martin Dejdar.

Během pořadu došla řeč i na Haškovu prezidentskou kandidaturu, o které se nedávno hodně diskutovalo. „Chystá se to? Budeme mít prvního sportovního prezidenta?“ zeptal se Terminátor Dominátora.

„Je tady víc věcí, které se mi teď nelíbí, než těch, co se mi líbí. Myslím to co, se děje na tom nejvyšším místě tady nad Vltavou, na Hradě,“ přiznal hokejový velikán. „Máme prezidenta, jakého máme, uvidíme, kdo tam bude za tři roky, ale zopakuji, že já to za ty tři roky neplánuji. Řekl jsem, že mě to velice zajímá, že se touto myšlenkou zabývám, ale teďka ještě ne. Je mi tolik, kolik mi je, takže chci ještě počkat,“ vysvětlil pětapadesátiletý Hašek. 

Vémola se také ptal hokejového veterána, co říká na přechod z hřiště na led dalšího velkého sportovce. „Teď začala na ledě chytat naše největší brankářská fotbalová legenda Petr Čech. Hráli jste spolu někdy hokej, radil jsi mu? Protože on se tomu opravdu aktivně věnuje,“ zajímal se Vémola.

Zápasník Karlos Vémola tentokrát vyzpovídal ve své KARLOS SHOW bývalého brankáře a hrdinu z Nagana Dominika Haška a herce Martina Dejdara
Zápasník Karlos Vémola tentokrát vyzpovídal ve své KARLOS SHOW bývalého brankáře a hrdinu z Nagana Dominika Haška a herce Martina Dejdara

„Na ledě jsme se ještě nepotkali. Koukal jsem se na nějaké záběry, kde Petr chytal. Musím říct, že má celkem vybroušenou techniku, je vidět, že se tomu věnuje. Bylo znát, že Petr gólmany sleduje nebo mu někdo radil. Opravdu hezky se pohybuje, od tyčky k tyčce, takovým moderním stylem, zbytečně nevstává,“ chválil Hašek.

Na pódium pak Terminátor přizval herce, jenž je s hokejem dlouhodobě spjatý. Nejen proto, že má tento sport rád a sám jej hraje v rámci týmu hvězd HC Olymp, ale také proto, že účinkoval v seriálu Poslední sezona, který vypráví příběh hokejisty, který se vrátil do Česka z NHL.    

„Když dostanu Vémolici, tak dostanu motolici, způsobím hned demolici a upadnu na palici,“ zarecitoval na úvod Dejdar, když dostal od hlavního muže pořadu tradiční nápoj.

„Ona s ním je velká sranda, ale on je kromě toho veliký pedant. Všimněte si, jak já sedím,“ upozornil Vémola diváky. „Vždycky si tady sedím na pána, a on mi za to pořád nadává. Že mám být narovnaný. Kdo by to kdy řekl, že mě bude Bart Simpson buzerovat za to, jak sedím,“ zažertoval Vémola s odkazem na Dejdarovu slavnou dabingovou roli.

„Pravou ponožku si popotáhni,“ reagoval pohotově herec a velký vtipálek, který několikrát během bezmála padesátiminutového natáčení rozesmál publikum.

Další natočené díly Karlos show:

1. zpívající bojovníci – Marpo a Václav „Noid“ Bárta

KARLOS SHOW: Marpo s Noidem promluvili o zápasení, šikaně, došlo i na stare down
Video se připravuje ...

2. hokejový díl – bývalí hokejisté Jan Platil, Michal Martínek a bývalý trenér a nyní mentální kouč Marián Jelínek

KARLOS SHOW: O hokejových b(p)itkách a síle mysli. Kouč Jelínek vs. nevěřící Vémola
Video se připravuje ...

3. atletický díl – běžci Jakub Holuša a Klára Seidlová, legendární diskař Imrich Bugár

KARLOS SHOW: Koule dvakrát nad patou! Bugár učil Vémolu, jak na disk
Video se připravuje ...

4. boxerský díl – boxeři Rudolf Kraj, Lucie Sedláčková, Rostislav Osička a herec Jiří Krampol

KARLOS SHOW: Radši do držky dát, než dostat, bavil Krampol. Co ženy v boxu?
Video se připravuje ...

5. hokejový díl – hokejista Radek Duda a herec Michal Suchánek

KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Vémola zpovídal Dudu a herce Suchánka
Video se připravuje ...

6. fotbalový díl – bývalí fotbalisté Ladislav Vízek, Karol Dobiáš a Jaromír Blažek

KARLOS SHOW: Babiš by mě pochválil, smál se Vízek. Proč od něj lidé utíkali?
Video se připravuje ...

7. silácký díl – bývalý kulturista Pavol Jablonický, fotbalový trenér František Straka a herec Pavel Soukup

KARLOS SHOW: Vémola promluvil jako Terminátor! A Strakova pravda o tataráku
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud