5. prosince 2020 • 23:50

Vémola řval: Chci zápas o titul. Dejte mi hvězdy, Mikulášek smrděl kouřem

Autor: vmn, ms
Vstoupit do diskuse
19
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rychlý proces. Český bojovník v MMA Karlos Vémola dodržel svůj slib a Václava Mikuláška zastavil v nejsledovanějším zápase turnaje Oktagon 19 v prvním kole. Zápas trval přesně 122 vteřin a bohumínský soupeř se nezmohl skoro na jedinou ránu. Už po deseti vteřinách byl na zemi. „Musíte mi začít dávat opravdový fightery,“ křičel nažhavený Terminátor ještě v oktagonu.



Na tu chvíli se těšil. Připravoval se dlouhé týdny, aby skoncoval se soupeřem, který mluvil víc, než nakonec ukázal v kleci. Poslední zápas turnaje Oktagon 19 trval dvě minuty a dvě vteřiny. Pak Vémola Mikuláška uškrtil. Soupeř měl už na konci jen roztažené ruce.

„Trenér na mě řval, abych to dotáhnul, já nechtěl. Chtěl jsem ho domlátit. Kdyby to byl opravdový zápas a opravdu na tom záleželo, dotáhnul bych to,“ prohlásil Vémola o konci zápasu.

Pro soupeře našel malá slova uznání. „Cítil jsem, že dřel. Že se z něj stává sportovec. Ale tady ne. Smrděl kouřem, jakoby tady vůbec nechtěl být. Do toho zápasu nedal vůbec nic. Do přípravy dal desetkrát tolik,“ prohlásil na adresu zápasníka známého pod přezdívkou Baba Jaga.

Vrchol Oktagonu 19 pro něj byl jen trénink. Chce titulový zápas. A je mu jedno, v jaké to bude váze. „Attilovy kluky, kohokoli! Je tu někdo, kdo myslí, že si nezasloužím titulový zápas? Musíte mi začít dávat opravdový fightery! Ne hvězdičky, který nejsou. Celá republika se zastavila a sledovala tenhle zápas s touhle vymyšlenou hvězdou. Fanoušci, vy jste ta motivace, která mě žene,“ vzkázal.

Karlos Vémola porazil Václava Mikuláška v prvním kole na submisi - rear-naked choke
Karlos Vémola porazil Václava Mikuláška v prvním kole na submisi - rear-naked choke

Zatoužil taky po finanční prémii pro nejlepší výkon večera. „Pro moji dceru, dneska je to poprvé, co po zápase nemůžu být s ní. Ale bude mít první narozeniny.“

Slovo dostal i Mikulášek. Prohru s Vémolou uznal, ale zároveň se cítil jako vítěz. „Byl lepší, silnější, hodil měm jak chtěl. Nebudu se vymlouvat. Je mi jedno, jak to dopadlo. Výhra potěší, prohra naučí. Chtěl bych vidět polovinu hejtrů, jak by se sem dostali,“ prohlásil v odpovědi na vzkazy fanoušků ze sociálních sítí.

„Je mi jedno, jak ten zápas dopadl. Já vyhrál tím, že jsem ten zápas dostal. Zkusil jsem svoje štěstí, nevyšlo to. I tak si připadám jako vítěz. Díky, že jsem mohl být v hlavnín zápase. Prohráváme, vstáváme, jdeme dál,“ slíbil Baba Jaga.

SESTŘIH: Vémola - Mikulášek: Terminátor uškrtil Babu Jagu za 122 vteřin
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
19
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud