1. února 2023 • 19:30

Vémolův comeback už v Liberci. Kincl se ptá: Bere ho ještě někdo vážně?

Autor: cze
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Těžký zánět ho v prosinci připoutal na nemocniční lůžko. Přišel o odvetu s Patrikem Kinclem, ztratil možnost zakončit kalendářní rok se dvěma titulovými pásy přes rameno. Po zranění měl bojovník Karlos Vémola najet do starých kolejí a opět se naplno připravit na zápas s velkým rivalem. Nakonec je všechno jinak. Terminátor do klece skočí už v Liberci, měsíc na to má v plánu odkládanou bitvu s Kinclem. „Tak co, bere ho ještě někdo vážně?“ táže se šampion střední váhy.



Největší tuzemská organizace se pod Ještěd vydává vůbec poprvé. A sedmatřicetiletý Vémola nechce u premiéry na severu Čech chybět. Oktagon oficiálně oznámil jeho zápas na turnaji s pořadovým číslem 41, který se uskuteční 15. dubna. Jméno soupeře zatím veřejnost nezná.

„Díky skvělé práci doktorů a mého týmu budu zpět ve hře dřív, než jsme čekali,“ hlásí populární zápasník skrze Instagram.

Právě proto přijal duel v domluvené váze do 88 kilogramů. O dalších 35 dnů později má usilovat o pás šampiona Patrika Kincla ve střední váze. A ten se teď hodně čertí.

„To bylo žvástů, jak mám ten titul půjčenej. Jak si pro něj hned dojde a podobně,“ píše Kincl na sociálních sítích. „To celé podtrženo nádherným rozhovorem z nemocnice pro iSport. Jeho brněnské vystoupení po mé obhajobě mělo znít spíše takhle: S**u z Patrika Kincla.“

Hradecký bojovník odkazuje na situaci, kdy po jeho vítězství a zisku titulu skočil Karlos Vémola rovnou do klece, vzal si mikrofon a pronesl „S**eme na Patrika Kincla!“ Šampion si přitom nepřál, aby Terminátor do oktagonu v daný okamžik chodil.

Kincl dostal nabídku zúčastnit se přelomového projektu Tipsport Gamechanger v kategorii do 77 kilogramů. Jenže upřednostnil dlouho plánovanou odvetu s Terminátorem.

„Možná Karel počítal s tím, že cuknu a půjdu na Gamechanger a jemu se tak uvolní cesta pro můj titul. Na květen je připraven náhradní soupeř, takže přípravu budu ladit spíše tímhle směrem a pak vyzvu Brita (šampion velteru). Vejmluva ať si klidně utíká dál a odveta proběhne až u soudu,“ pohrozil Kincl.

V Liberci se přesto fanoušci jedné titulové bitvy dočkají. Tu obstará dvojice Magard - Lopez v bantamu. Terminátor ani tentokrát nebude obhajovat pás, který stále drží v polotěžké divizi poté, co v červenci minulého roku porazil Aleksandara Iliče.

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud