iSport.cz
25. ledna 2021 • 10:00

UFC 257: ŠOK! McGregor schytal první KO a padl ve 2. kole, zazářil Muradov

Autor: iSport.cz, Marek Stodůlka, Ondřej Němec
Vstoupit do diskuse
30
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šokující rozuzlení galavečera s pořadovým číslem 257 v Abú Zabí! Irský bijec Conor McGregor nezvládl odvetu s americkým ranařem Dustinem Poirierem a nečekaně padl ve druhém kole TKO. V předchozích zápasech svátku MMA zaujal také Machmud Muradov. Uzbek žijící v Praze porazil Andrewa Sancheze TKO ve třetím kole. Dění jsme sledovali ONLINE.



UFC 257 JSME SLEDOVALI ONLINE>>>

ONLINE PŘENOS - UFC 257
12. 1. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Conor McGregor Conor McGregor Dustin Poirier Dustin Poirier Machmud Muradov Machmud Muradov Marek Stodůlka, iSport.cz Marek Stodůlka, iSport.cz Ondřej Němec, redaktor iSport.cz Ondřej Němec, redaktor iSport.cz Petr Kníže Petr Kníže
Obnovit
Zprávy ze dne 12. 1. 2021
15:00
12. 1. 2021
Conor McGregor

„Poznám, když je přede mnou pravý Conor a když někdo jiný a věřte mi, opravdový Conor je tady. Kdyby se náhodou něco stalo Dustinu Poirierovi, je to přesně ten McGregor, kterému je u p*dele, koho před něj postavíme. Tenhle McGregor je zpátky,“ prozradil v rozhovoru pro ESPN Dana White. Prezident organizace si je jistý, že bouřlivému Irovi se vrátil hlad po vítězství. 

Zprávy ze dne 12. 1. 2021
11:00
12. 1. 2021
Conor McGregor

Conor McGregor i Dustin Poirier se od minulého vzájemného souboje opravdu výrazně změnili. První fotografie je právě ze září 2014, zatímco druhá před jejich posledním představením. Ir ukončil na začátku loňského roku Donalda Cerroneho za čtyřicet vteřin a Američan zvítězil po neuvěřitelné pětikolové bitvě na body v červnovém zápase s Danem Hookerem. 

Conor McGregor byl po prohře zničený a musel chodit s pomocí berle
Conor McGregor byl po prohře zničený a musel chodit s pomocí berle

Vstoupit do diskuse
30
Aktuální události
Články odjinud